1 op 1 intenties zetten 

Jij verdient het om een droomleven te leiden. Jij kan jouw droomleven ook waarmaken, maar het is niet makkelijk om tot jezelf te komen en krachtige intenties voor jezelf te zetten.

 Weten wat je wilt en doelen stellen is een van de moeilijkste dingen die er is. Laat mij jou helpen. Laten we samen intenties zetten.

Tijdens de 1 op 1 intenties zetten sessies draait het de hele middag om jou. Aan het einde van de middag weet je wat je wilt en ben jij klaar om vanuit jouw hart en naar jouw eigen waarheid te gaan leven. Je bent dan niet langer stuurloos en hebt richting.

Voor wie zijn intentie zetten sessie?

Voel je je stuurloos of doelloos? Vind je het moeilijk om (levens)doelen te stellen? Heb je het gevoel dat er meer in jou zit, maar weet je niet welke richting je op moet? Wil je graag aan jezelf werken, maar vind je het moeilijk om dat alleen te doen? Heb je het gevoel dat je geen controle hebt over je leven

Ik wil ondersteuning bieden die jou kan helpen om dichter bij je ware zelf te komen. Ik kan jou helpen om tot jouw kern te komen – jouw centrum of ziel. Samen kijken wij wat jouw dharma is (zielsverlangen of soul purpose). In tegenstelling tot healings zijn intentie sessies bedoeld als eenmalige investering in jezelf. Het is intensief en we gaan diep tot de kern. Daarom is het de bedoeling dat je het eenmalig doet en daarna eventueel verder gaat met spirituele producten of energy healings.

Hoe gaan we te werk?

De 1 op 1 sessies vinden plaats bij mij op locatie of bij jou. Voor de 1 op 1 intentie sessies hoef jij dus in principe de deur niet uit als je dat niet wilt of kunt. Welke optie je ook kiest, ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt, zodat je je goed open kunt stellen. Met vragen, antwoorden en opvolgende vragen komen we tot de kern – via jouw hart, door al die patronen heen. De 1 op 1 intentie sessies zijn gepersonaliseerd en volledig afgestemd op wat jij wilt of nodig hebt.

We beginnen met een welkomsmeditatie om te aarden. Hierbij gebruiken we een auraspray en trekken we een kaartje om te zien wat de sessie jou mag brengen. Hier zetten we de intentie om te verbinden met ons ware of hogere zelf. Vervolgens mag je wat over jezelf vertellen, geef ik je gelegenheid om richting aan de middag te geven en kunnen we mogelijke blokkades aan het licht brengen.

Vervolgens doen we een cacao ceremonie, gevolgd door een energy healing. Hier help ik jou om jouw eigen healer te worden. Ik geloof namelijk dat jij alles wat je nodig hebt om een liefdevol en gelukkig leven te leiden al in je hebt. Tijdens de cacao ceremonie en energy healing spoor ik jou aan om dit naar de voorgrond te brengen en te omarmen, zodat jij je droomleven kunt realiseren.

Waarom zouden wij samen intenties zetten?

Door mijn hooggevoeligheid kan ik heel goed energie aanvoelen en doorgeven. Tijdens de 1 op 1 intentie sessies help ik jou om blokkades te erkennen en helen, jouw intenties krachtig te formuleren en passende affirmaties te vinden bij deze intenties. Ik heb al vele vrouwen geholpen om hun droomleven waar te maken en zou dit ook graag voor jou doen.

Want ik geloof dat iedereen een fijn, gezond en gelukkig kan leven. Ook jij. Ik wil jou graag ondersteuning bieden die jou kan helpen om te leven vanuit jouw hart en verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Ik gun iedereen het dankbare en prachtige gevoel van intenties zetten. Daarom wil ik jou op deze manier aansporen, helpen en ondersteunen om jouw droomleven te realiseren.

 

Voel je dat dit iets voor jou is?

We plannen eerst een kennismakingsgesprek via WhatsApp, Zoom, Skype of Microsoft Teams. In dit gesprek kunnen we elkaar al een beetje leren kennen. Je kunt dan aangeven of je al een richting hebt waar je intenties voor wilt zetten.

Weet je dat nog niet zo goed? Dan kun je vertellen tegen welke dingen jij aan loopt. Mijn communicatie is persoonlijk en oordeelloos, dus je mag alles met mij delen.  

Het is niet erg als je de vinger nog niet precies op de zere plek kunt leggen. Het doel van dit gesprek is om te kijken of er een klik is en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2023Denkfabriek Agency