Privé ceremonie / healing sessie

Bij deze sessie maak je tijd en ruimte om de verbinding met je ware essentie te versterken. Je zakt in je lichaam en je laat je intuïtie luider spreken.

Vanuit diepe verbinding mag je voelen waar je op dit momnet echt behoefte aan hebt. Waar mag je licht op schijnen?

Tijdens de privé ceremonie / healing  sessies draait het de hele middag om jou. Je hoeft verder helemaal neits en ik maak ruimte zodat je echt kan zakken in jouw ZIJN.

Aan het einde van de middag weet je wat je wil, zijn er puzzelstukjes op hun plaats gevallen en heb je concreet welke acties je mag ondernemen in jouw verdere proces.

Voor wie is deze sessie?

Deze sessie is voor jou als je even gedragen en ondersteund wil worden in jouw heilige persoonlijke processen.

Ik bied begeleiding vanuit jouw kern en jouw innerlijke wijsheid.

De sessie mag voortkomen uit een verlangen het even niet alleen te hoefen doen. of als je speciefieke vragen hebt of er een levensthema speelt waar je graag aandacht aan wil besteden.

Tijdens deze sessie maken we tijd vrij om echt even te kunnen zakken in jouw ZIJN. Om echt even aanwezig te zijn in je lichaam en de verbinding te versterken met jouw warre essentie en jouw intuïtie.

We werken met jouw huidige verlangen verlangen voor jouw hoogste goed. Wat mag je nu aankijken? Waar mag jouw liefdevolle bewustzijn naartoe? Wat heb je nu nodig? Welke acties zijn er nu nodig in jouw proces?

Hoe gaan we te werk?

De sessie vindt plaats in de Reconnect studio in Westzaan. Dit is een hele fijne rustgevende ruimte.

voorafgaand hebben we via zoom een intake gesprek. aan de hand van dit gesprek bereid ik onze sessie voor. Ik vind het belangrijk dat de sessie goed is afgestemd op jouw en jouw unieke proces.

We beginnen de sessie met een welkomsmeditatie om te aarden. Hierbij gebruiken we een auraspray om de energie te optimaliseren en trekken we een kaartje om jouw intuitie al meteen meer naar de voorgrond te brengen.

We beginnen met een reflecterend en inzichtgevend gesprek, nemen de tijd om te journallen en zetten een intentie voor de deze sessie.

Vervolgens begint de cacao ceremonie, gevolgd door een reflectie moment en een energy healing. Met behulp van de helende energie van mama cacao en de bron enerie, ondersteunen we jouw energie stroom, schijnen we licht op delen in jezelf die nu aandacht vragen, ontvang je inzichten en lossen we blokkades op.

Waarom zouden wij samen intenties zetten?

Door mijn hooggevoeligheid kan ik heel goed energie aanvoelen en doorgeven. Tijdens privé ceremonie en healing sessies draag ik jou in jouw proces en help ik jou om blokkades te erkennen en helen, jouw intenties krachtig te formuleren en passende affirmaties te vinden bij deze intenties. Ik heb al vele vrouwen geholpen op hun pad en ik vind het een eer om dit ook voor jou te mogen doen.

Ik geloof dat we op ons gelukkigst zijn, wanneer we vanuit bewustzijn en in balans kunnen leven. Een groot onderdeel hiervan is in verbinding staan met je ziel, je ware essentie en de bron. Leven vanuit intuïtie.

Ik geloof dat het verantwoordelijkheid vraagt om echt in deze bewuste en liefdevolle verbinding te komen staan. Daarnaast geloof ik in jouw eigen kracht en vermogen. Ik geloof dat je het zelf moet doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ware heling vindt plaats in een veilige, oordeel loze en liefdevolle ruimte. Enkel daar durft alles in het donker, aan het licht te komen.

 

Voel je dat dit iets voor jou is?

We plannen altijd eerst een kennismaking gesprek in via zoom. In dit gesprek kunnen we elkaar al een beetje leren kennen. Ik vind het belangrijk dat we een klik voelen en in kaart brengen of ik de juiste persoon ben om jou in je proces te kunnen begeleiden.

Tijdens dit gesprek mag je ook altijd vragen stellen over mij of over de sessie.

Ik neem met alle liefde de tijd voor je.

Wil je een privé ceremonie en healing boeken voor jezelf of samen met iemand anders? Vul dan hieronder het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor mogelijke data.

Zijn er bepaalde dagen die jouw voorkeur hebben?

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2023Denkfabriek Agency