(Re)Connect ceremonie

“Wat zet jij een mooi veld neer, waar het veilig voelt en waar alles mag zijn. Het voelt enorm vertrouwd ook in jouw aanwezigheid.”

– Nathalie

daphne rose healing

Kom (weer) in verbinding te staan met jezelf en het leven. Maak ruimte voor jezelf door even helemaal niets te “moeten” en gewoon simpelweg alleen te hoeven ZIJN

Over de (Re)Connect ceremonie

Het leven gaat soms snel en we “moeten” vaak veel. We hebben verwachtingen vanuit onze omgeving maar vooral vanuit onszelf. Het is zo belangrijk om tijd in te plannen waarin je stil mag staan zodat je bewust in verbinding kan blijven met jezelf en het leven.

Tijdens de (Re)Connect ceremonie mag je de boel even de boel laten. Je mag even de tijd nemen voor jezelf. Het kan zo fijn zijn om echt met toewijding af en toe ruimte voor jezelf te maken waarin je helemaal niets hoeft en mag verbinden met je jezelf, het huidige moment, het leven en alle prachtige mensen om je heen.

Zonder alle ruis, mag je even zakken in je prachtige lijf. Je mag nu alles even van je schouders af laten glijden, het is oké.

Wat speelt er binnen in jou? Waar heb je behoefte aan? Wat kan je voor jezelf betekenen?

Hoe zien de ceremonies eruit?

Ik maak tijdens deze ceremonie ruimte voor jouw vrij waarin je gedragen wordt en in veiligheid en liefde naar de diepere agen in jezelf kan zakken. Ik zorg voor een veld waarin het zelfhelend vermogen van jou wordt geactiveerd. Ik geloof dat ware heling plaatsvind vanuit jouw eigen systeem.

We doen een meditatie om in ons lichaam te zakken, om even te aarden en te landen.

We openen de ceremonie door een heilig en helend veld neer te zetten. Ik zet de intentie voor jouw reis en onze reis samen. we maken verbinding met de bron en tonen onze dankbaarheid.

Iedereen komt met eigen intentie naar de cirkel, het is fijn om kort met elkaar te delen wat er speelt en waar je behoefte aan hebt.

We trekken een kaartje uit het Daily Card Deck om te verbinden met je intuïtie en licht op een voor jou relevant onderwerp te schijnen en het bewustzijn te vergroten.

Je behandelt reflectie vragen en neemt de tijd om te journallen en jouw intenties voor de cacao ceremonie te optimaliseren.

Je steekt een kaarsje aan spreekt je intenties uit zodat deze bekrachtig wordt.

We drinken heilig cacao, om meer in ons hart te kunnen zakken, energie te laten stromen en onze intuïtie duidelijker te laten spreken. Ik bied begeleiding bij de reis naar binnen, om ruimte en contact met jezelf te maken. Tijdens deze reis ontvang je heling en inzichten op diepere lagen in jezelf.

Je ontvangt als groep een Reiki healing. Ik geef de energie vanuit de bron door met de zuivere intentie dat het je dat mag brengen wat dient voor jouw hoogste goed. Zodat de energie vrij kan stromen voor de optimalisatie van jouw ZIJN. Niets geforceerd, heling, ontspanning, liefde, balans en clearing enkel waar dit nodig is en dient voor jouw hoogste goed.

Tussendoor zijn er steeds momenten om je ervaringen te delen. Ik weet dat het soms spannend kan zijn om in een groep dingen te delen. Maar uit ervaring weet ik dat dit (zelfs voor de introvert) al heel snel heel vertrouwd en fijn aan voelt. In dit stukje sharing zit al onwijs veel opluchting, kracht, lessen, verbonden gevoel en heling.

 Aan het einde van de eremonie heb je duidelijk waar je de komende tijd meer aandacht en liefde aan mag geven en neem je de tijd om de ceremonie te integreren in je dagelijks leven.

We sluiten de ceremonie in liefde en dankbaarheid af.

 

reconnect
cacao ceremonie

Review

Lieve Daphne Rose,

Ontzettend bedankt voor de prachtige dag.

Wat zet jij een mooi veld neer, waar het veilig voelt en waar alles mag zijn. 💚

Het voelt enorm vertrouwd ook in jouw aanwezigheid. Je bent een heel leuk, wijs, fijn en gezellig mens! De verbondenheid met de groep, jouw wijsheid en de manier waarop jij ieders proces liet ontstaan en faciliteerde voelde gewoon heel oprecht en zuiver. Ik dank je voor alle tijd en energie die jij in deze dag gestoken hebt, maar ook voor je humor, hulp en hapjes. Magisch!

De hele ervaring vanaf de openingsmeditatie tot aan het afscheid, alles was zo krachtig.

Dank je wel voor jou en het faciliteren.

Liefs, Nathalie

self-healers

(Re)Connect:

 • met je ware essentie
 • met je intuïtie
 • met je innerlijke rust
 • met je natuurlijke staat van zijn
 • met je binnenwereld
 • met het leven
 • met gelijkgestemde

Laat alle laagjes maar even voor wat ze zijn.
Je bent welkom precies zoals je bent en hoe je je deze dag ook voelt.
Voel je even helemaal gedragen en kom thuis in het energieveld waarin ZIJN genoeg is.

 • Tijd: 10:00 – 13:00 uur
 • Uitwisseling: €44
 • Locatie: Reconnect studio
  Jacobus van Waertstraat 53, 1551 CJ Westzaan

Meenemen: notitieboekje, pen, een toevoeging voor in het krachtveld van de cirkel, bijvoorbeeld: een favoriete edelsteen, sieraad of cadeautje van moeder natuur, steen, schelp, veer, bloem

Opkomende Ceremonies

Zaterdag 20 juli 2024

 • 10:00 – 13:00 uur
 • €44
 • Reconnect studio
  Jacobus van Waertstraat 53, 1551 CJ Westzaan

6 op voorraad

Zaterdag 10 augustus 2024

 • 09:00 – 12:00 uur
 • €44
 • Reconnect studio
  Jacobus van Waertstraat 53, 1551 CJ Westzaan

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency