About

Bewust leven met Daphne Rose

Het leven is magisch. Jij kunt het beste uit jouw leven halen, mits jij beschikking hebt tot de juiste informatie, inzichten, middelen en producten.

Daarom ben ik begonnen met Bewust leven met Daphne Rose. Om jou die veilige plek te bieden en je weer verliefd te laten worden op het leven, zonder dat je je beoordeeld of doelloos voelt.

By Daphne Rose

Door middel van onze hoogenergetische producten met etherische olie, edelstenen en kruiden en spirituele diensten wil ik vrouwen aansporen, helpen en ondersteunen om hun droomleven te realiseren.

Want ik geloof dat iedereen een fijn, gezond en gelukkig leven kan leiden. Ik wil ondersteuning bieden die jou kan helpen om dichter bij jouw ware zelf te komen, goed met jouw emoties en gedachten om te kunnen gaan, te leven vanuit jouw hart en verbinding met jezelf en anderen aan te gaan, zodat jij je droomleven kan realiseren. 

Ervaar de kracht van intentie zetten met behulp van informatie, inzichten, diensten en producten. In het complete aanbod van bewuste, spirituele producten en diensten zit zeker iets wat jou gaat helpen om volledig in je kracht te laten staan. Voel de liefde in de handgemaakte en energetisch behandelde producten en voel de kracht tijdens de workshops, sessies of retreats. 

Kom je er niet uit? Weet dan dat mijn communicatie oprecht, uitgebreid, aandachtig, persoonlijk en oordeelloos is. Ik wil jou echt helpen. Neem gerust contact op.

 

Hi, ik ben daphne Rose

Reiki master, expert in self-healing en spaceholder

Bewust leven, iets waarvan ik nu weet dat het zo belangrijk is – maar dat is niet altijd zo geweest. Ik weet maar al te goed wat het met mij doet om te veel in mijn hoofd te leven en te veel te denken. Ik heb zelf ervaren dat dat zijn tol eist, zowel fysiek als mentaal. Daar wil ik jou voor behoeden, want het leven kan zo mooi zijn wanneer je durft te leven vanuit je hart.

Mijn hele leven ben ik al gevoelig geweest voor energie. Mijn aura staat van nature open en ik kan de energie van anderen goed aanvoelen. De afgelopen jaren heb ik er hard aan gewerkt om dit te omarmen. Inmiddels vormt dit de basis van Bewust leven met Daphne Rose en zet ik het in om mensen te begeleiden naar een mooier, gezonder en gelukkiger leven.

Ik hou ervan om bewust te zijn van mijn zintuigen en mij hierdoor compleet ontspannen en dankbaar te kunnen voelen. Laat mij jou helpen om de schoonheid van jezelf en het leven weer in te zien. Stel je ervoor open om de stap te nemen om uit die zeeën van gedachten te stappen. Ik beloof je dat het resultaat wonderbaarlijk is, maar je moet je er wel voor open stellen.

 

Gevolgde opleidingen, cursussen, inwijdingen.

]

200 uur yoga docent opleiding, ayurveda, energie systemen, holisme, aromatherapie en persoonlijke ontwikkeling

]

300 uur yoga docent opleiding, ayurveda, filosofie, meditatie, pranayama

]

Reiki 1e graad

]

Reiki 2e graad

]

Reiki 3A Master graad

]

Reiki 3B trainer opleiding

]

Acces Bars

]

Aura Flush

]

Chakra Flush

]

Kundalini Reiki

]

Helen van karmische banden

]

Situatie - healing

]

Purple Reiki

]

Kristal reiki

]

DNA Reiki

]

Geboorte trauma healing

]

Locatie - Reiki

]

Vorige levens healing

]

Balans - energie lichamen balanceren

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency