About

Bewust leven met Daphne Rose

Ik geloof dat iedereen een fijn, gezond en gelukkig leven voor zichzelf kan creëren.

Dit is een proces van respect hebben voor wie je bent en hoe je bent gevormd & tegerlijkertijd verantwoordelijkheid nemen voor jouw innerlijke heling en ruimte maken voor transformatie en groei.

Het begint bij het vergroten vban jouw liefdevolle en oordeel loos bewustzijn.

Daarom ben ik begonnen met Bewust leven met Daphne Rose. Om jou die veilige plek te bieden waarin jij jouw processen aan kan gaan. Ik heb een grote passie voor zuivere heling en begeleiding, daardoor ben ik mij gaan verdiepen in het starten van een opleidingscentrum. Sinds 2021 bied ik opleidingen en cursussen voor mensen die de wereld ook een stukje mooier willen maken, op holistische manier en met ieders eigen unieke gaven.

Aanbod

Je kan op verschillende manieren met mij samen werken:

 • 1op1 healing traject
 • privé healing ceremonie
 • groepsceremonies
 • retreats
 • blessings
 • workshops
 • opleiding tot healer & facilitator
 • jaartraining: the self healers club
 • reiki cursussen
 • NEI opleiding
 • webshop holistische producten

 

Hi, ik ben daphne Rose

Allround holistisch therapeut, founder van de opleiding Healer & Facilitator

Ik ben altijd al gevoelig geweest voor energie en het is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Al vanaf jonge leeftijd kon ik spirits zien en had ik helende handen.

Dit is ook een periode in mijn leven niet zo geweest. Omdat ik in mijn tiener jaren niet wist hoe ik hier mee om moest gaan, heb ik veel onderdrukt. Ik heb veel geleerd over wat er kan gebeuren als je geen verantwoordelijkheid neemt voor jouw patronen en overtuigingen, niet naar je ziel luistert en je ego de totale controle geeft.  Het leven heeft mij de diepste dalen laten zien en de mooiste lessen mee gegeven. Mijn empathie is, mede hierdoor, ongekend en mijn fundament geworden waardoor ik anderen kan begeleiden op zo veel verschillende levensthema’s.

Ik heb onwijs veel tijd geïnvesteerd in bewustwording, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en geloof dat dit een grote bijdrage is voor een gezond en gelukkig leven.

Sinds 2017 heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mij te ontwikkelen tot holistisch therapeut en energetisch healer. De mooiste ervaringen heb ik opgedaan in Panama waar ik mee mocht lopen met een sjamaan, kennis maakte met de kracht uit de natuur met onder andere plantmedicijn en mijn tijd op Bali waar ik bij een lokale healer woonde en yoga lessen, retreats, ceremonies en cirkels mocht organiseren.

Omdat ik veel afhankelijkheid zie in de alternatieve gezondheidszorg, is mijn drang ontstaan om mij te ontwikkelen tot opleidingscentrum voor zuivere begeleiding.

Ik geloof in autonomie, eigen kracht, innerlijke wijsheid en de
verantwoordelijkheid nemen voor je eigen heling en groei.

Ik geloof in begeleiders, therapeuten en healers die zichzelf onnodig willen maken en geloven dat iedereen een innerlijke bron van wijsheid ter beschikking heeft.

 

Er zit goud in het laten ontstaan van ieders eigen proces.

Gevolgde opleidingen, cursussen, inwijdingen.

]

200 uur yoga docent opleiding, ayurveda, energie systemen, holisme, aromatherapie en persoonlijke ontwikkeling

]

300 uur yoga docent opleiding, ayurveda, filosofie, meditatie, pranayama, chakra leer

]

Reiki 1e graad

]

Reiki 2e graad

]

Reiki 3A Master graad

]

Reiki 3B trainer opleiding

]

Acces Bars

]

Angel wisdom course

]

Bach bloesem therapie

]

Aura Flush

]

Chakra Flush

]

Kundalini reiki

]

Helen van karmische banden

]

Situatie - healing

]

Purple reiki

]

Energie lichamen balanceren

]

Licht reiki

]

Kristal reiki

]

DNA reiki

]

Geboorte trauma healing

]

Locatie reiki

]

Vorige levens healing

]

NEI level 1

]

NEI level 2

Hiernaast heb ik verschillende teachers gehad en stage mogen lopen, heb ik veel zelfstudie gedaan, verdiept in onderzoeken en verschillende methodieken met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Samen met alle levenslessen en channelingen, is hier uiteindelijk een eigen behandelmethode ontstaan, waarmee ik groote successen behaal.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency