Reiki trainer 3B

 

Voel je ook de roeping om zelf reiki cursussen te geven en mensen weer in contact te brengen met de bron energie?

energy healing Daphne Rose

De Reiki trainer opleiding is voor jou als je:

 • Alle reiki graden succesvol hebt afgerond (1,2,3A)
 • De opleiding tot healer & facilitator hebt afgerond (of andere toepasselijke ervaring hebt opgedaan)
 • Reiki een belangrijk onderdeel is geworden van je leven
 • Minimaal een jaar werkzaam bent als reiki behandelaar
 • Andere graag weer in contact wil brengen met de bron
 • Anderen wil kunnen begeleiden tot reiki behandelaar
 • Er klaar voor bent om cursussen te gaan geven

Wat is de reiki trainer opleiding?

Reiki is een holistische helingsmethode die is herontdekt in Japan. Reiki is het doorgeven van universele levensenergie door middel van handopleggingen. Alles bestaat in essentie uit deze levensenergie. Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en werkt op alle lagen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak.

Bij een Reiki inwijding worden je kruin en energiebanen geopend, zodat je contact kunt maken met de helende en onuitputtelijke bron van onvoorwaardelijke liefde en een kanaal kunt zijn om deze energie door te geven – voor jezelf en anderen.

Bij deze opleiding tot reiki trainer, leer je jouw eigen reiki cursussen geven. Je gaat anderen leren wat reiki is en wat ze er mee kunnen doen. Je gaat anderen alles leren over het afstemmen en toepassingen van reiki.

Ook ben je als reiki trainer in staat om mensen te begeleiden tot reiki behandelaar.

Je leert in deze periode veel over jezelf, wat voor reiki trainer je wil worden, hoe je groepen begeleid en hoe je jouw cursus gaat samenstellen.

Naast online contact momenten, reflectie en opdrachten, zijn er ook 2 stage dagen en 1 praktijkdag inbegrepen.

Waaruit bestaat de Reiki trainer opleiding

De reiki trainer opleiding is een individueel traject. Dit traject wordt helemaal afgestemd op jou als persoon. Ik vind het onwijs belangrijk dat je straks vanuit jouw eigen unieke kracht, authentieke reiki cursussen gaat geven.

We nemen de tijd om te kijken wat je nodig hebt, zodat jij straks reiki cursussen kan gaan organiseren die perfect passen bij jou.

Het traject bestaat uit:

 • Een intake gesprek (online)
 • Reflectie opdrachten (online)
 • informatie over groepen begeleiden (online)
 • Cursus vorming (gesprek + inzage in al mijn les materiaal) (online)
 • Coaching gesprek (online)
 • Reiki eerste graad stage dag (op locatie)
 • Reiki tweede graad stage dag (op locatie)
 • Praktijk dag voor het leren faciliteren van inwijdingen (op locatie)
 • Coaching gesprek na jouw eerste eigen cursus dag (online)
 • Levenslang de mogelijkheid om vragen te stellen wanneer je ergens tegenaan loopt tijdens jouw reiki cursussen (online)
healing

Praktische informatie

Aantal live dagen: 3
Aantal online contact momenten: 4
Locatie: Reconnect studio, Westzaan
Data: op afspraak en in overeenstemming met jou.
Duur: +/- 6 maanden
Investering: € 1600,- (inclusief BTW)
Betalen in termijnen is mogelijk

Na de opleiding:

 • Ben je volwaardig reiki trainer
 • Heb je jouw eigen unieke cursus gemaakt
 • Kan je vanuit jouw authentiek kracht reiki cursussen geven (eerste graad, tweede graad en 3A mastergraad)
 • Heb je ruime kennis over reiki en weet je ook hoe je dit kan overbrengen op anderen
 • Weet je hoe je anderen weer in hun eigen kracht zet en in verbinding met de bron
 • Kan je anderen opleiden tot Reiki behandelaar

  Ben je erklaar voor om reiki trainer te worden?

  Laat hier je gegevens achter voor het plannen van een kennismakingsgesprek

  9 + 4 =

  Ervaringen van anderen

  Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Van te voren dacht ik eerlijk gezegd wat een jonge vrouw en al zoveel kennis, hoe geeft ze dan deze cursussen?! Maar twijfel is nergens voor nodig! Daphne draagt de groep met gemak met haar open, eerlijke houding en grote hart. Ze stelt zich op een fijne manier op en maakt ruimte en tijd voor alle vragen en heeft ontzettend veel kennis. Nogmaals dankjewel Daphne!

  – Laura

  Bedankt voor de mooie ervaring

   

  Daphne Rose ik wil je bedanken voor de mooie ervaring. Er hing een liefdevolle, veilige en ontspannen sfeer. Je hebt alles goed uitgelegd en ervoor gezorgd dat we allemaal op ons gemak waren. Het was een magische ervaring. Ik ga aan de slag met alle handvaten die ik van jou heb meegekregen. Bedankt voor alles.

  – Saskia

  Wat ooit begon met het bestellen van één auraspray, werd het bestellen van ongeveer de gehele lijn aan aurasprays (voor mezelf en het werk met mijn klanten). Een tijd later heb ik deelgenomen aan een retreat-dag en volgde een samenwerking voor gepersonaliseerde auraspray voor mijn groepsprogramma.

  Het meest recent heb ik heel bewust de keuze gemaakt mijn Reiki opleiding bij haar te doen. Ik rijd gemiddeld 4-6 uur (heen en terug) voor Daphne, omdat ik haar zo’n fijn en puur mens vind.

  De wijze waarop ze in haar spiritualiteit staat is een feest van herkenning voor me alsook de visie “Ik ben niet jouw Redder, jij mag je eigen Redder zijn”. Ik kijk telkens weer uit naar de zorgvuldigheid en integriteit waarmee ze haar evenementen organiseert. True energy & matter mastery.

  – Iefke

  daphne rose

  Daphne Rose is altijd al gevoelig geweest voor energie en het is altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. Daphne Rose heeft de laatste jaren onwijs veel tijd geïnvesteerd in persoonlijke en spirituele ontwikkeling en gelooft dat dit een grote bijdrage kan leveren aan een gelukkig leven.

  Daphne Rose gelooft in eigen kracht en de
  verantwoordelijkheid nemen voor je eigen heling. Haar wens is dat iedereen in staat is in om zijn of haar eigen kracht te kunnen staan en iedereen een gezond en gelukkig leven voor zichzelf kan creëren.

  Veelgestelde vragen

  Hoe weet ik of ik klaar ben om Reiki trainer te worden?

  Je bent klaar voor je mastergraad inwijding als je minimaal al een jaar bezig bent met Reiki. Als Reiki een mooi onderdeel van je leven is geworden.

  Als je de tijd hebt genomen om door je persoonlijke lessen heen te bewegen en je Reikiook echt hebt geintegreerd in je leven en regelmatig behandelingen hebt gegeven.

  Een vereiste is dat je enige voorkennis en ervaring hebt bij het begeleiden van groepen. Wanneer je de opleiding tot healer & facilitator hebt gevolgd, kan je verder tot Reiki Trainer. Heb je jouw ervaring ergens anders opgedaan, dan zullen we dit in het kennismaking gesprek bespreken om te kijken of dit voldoende is.

  Ik heb mijn Reiki cursussen bij iemand anders gevolgd, kan ik dan bij jou de opleiding tot reiki trainer volgen?

  Ja dat kan, mits je de opleiding tot healer & facilitator vooraf volgt of wanneer je kan aantonen dat je ergens anders ruime ervaring hebt opgedaan tot het begeleiden van groepen. Mocht je hier nog vragen over hebben, kunnen we dit bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

  Zijn alle lessen op locatie?

  alleen de stage dagen en de praktijk dag zijn op de locatie in westzaan. De rest van het contact is online en er zijn 4 contactmomenten via zoom. Het is altijd mogelijk om meer live dagen op locatie bij te plannen als je daar behoefte aan hebt.

  Meld je aan!

  Zet de stap om Reiki Trainer te worden. De wereld mag zichzelf prijzen dat jij ervoor kiest om jouw licht te gaan verspreiden!

  daphne rose healing

  Bewust leven met Daphne Rose

  Copyright © 2024Denkfabriek Agency