Veelgestelde vragen 

Veelgestelde vragen over producten

Wat is een healing?

Bij energy healings geef ik universele energie door. Dat klinkt misschien gecompliceerd maar het komt er simpelweg op neer dat ik verbinding maak met de bron, waar alle onuitputtelijke, universele levensenergie zit. Ik ben de doorgang om deze energie van de bron aan jou door te geven. Lees hier meer over healings.

Wat zijn 1 op 1 intenties?

Tijdens de 1 op 1 intenties zetten sessies draait het de hele middag om jou. Aan het einde van de middag weet je wat je wilt en ben jij klaar om vanuit jouw hart en naar jouw eigen waarheid te gaan leven. Je bent dan niet langer stuurloos en hebt richting. Lees hier meer over 1 op 1 intenties zetten.

Welke workshops zijn er?

Je vindt het overzicht van de workshops die binnenkort plaatsvinden op de workshop pagina.

Wat zijn intentiekaarsen?

Intentie kaarsen zijn kaarsen die bedoeld zijn om intenties te ondersteunen en bekrachtigen. Intenties kunnen zijn rust, een nieuw begin, minder stress, liefde of zelfreflectie. Je kunt de kaarsen gebruiken om ze onderdeel te maken van een dagelijks ritueel, voor vlammeditatie of kaarsenmagie. Bekijk hier het assortiment intentie kaarsen.

Wat zijn aura en roomsprays?

De sprays zijn ontwikkeld om jouw persoonlijke energie en/of die van de ruimte positief en naar behoefte te beïnvloeden. Denk aan de behoefte om tot rust te komen, aarden, negatieve energie weren, nieuwe positieve energie uit te nodigen, etc. Wanneer je jouw energie in lijn brengt met jouw intenties of de versie van jezelf die je graag in de toekomst ziet, ga je deze situaties aantrekken. Wil je meer liefde in je hart voelen en in je leven aantrekken, stap dan in de energie van vertrouwen en overvloedige liefde en laat het resultaat los. Het universum zal deze energie naar je toe brengen. Energie trekt energie aan. Je bekijkt onze aura en room sprays hier.

Veelgestelde vragen over bezorging

Wat is de levertijd van de producten?

2-5 werkdagen.

Verstuur je ook naar het buitenland?

Ja. de verzendkosten zijn afhankelijk van het land. Dit wordt automatisch berekend in jouw winkelwagen.
Hier vind je een overzicht per land. Staat het gewenste land er niet tussen? Vul dan het contactformulier in. Bekijk hier de contactpagina.

Nederland:
€6,10
Gratis vanaf €100

België:
0-2 kg €9,30
2-5 kg €19,50
Gratis vanaf €120

Luxemburg:
0-2 kg = €9,30
2-5 kg = € 19,50

Verenigd koninkrijk:
0-2 = € 12
2-5 = €25

Ierland:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Duitsland:
0-2 = € 9,30
2-5 = € 19,50

Frankrijk:
0-2 = € 9,30
2-5 = €19,50

Spanje:
0-2 = € 9,30
2-5 = € 19,50

Portugal:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Italië:
0-2 = € 9,30
2-5 = € 19,50

Oostenrijk:
0-2 = € 9,30
2-5 = € 19,50

Zwitserland:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Griekenland:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Polen:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Tsjechië:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Kroatië:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Noorwegen:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Zweden:
0-2 = € 9,30
2-5 = € 19,50

 Finland:
0-2 = € 12
2-5 = € 25

Denemarken:
0-2 = € 9,30
2-5 = € 19,50

Verenigde Staten:
0-2 = € 23
2-5 = € 46,80

Canada:
0-2 = € 23
2-5 = € 46,80 

Indonesië:
0-2 = € 23
2-5 = € 46,80

Curaçao:
0-2 = € 23
2-5 = € 46,80

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland zijn de verzendkosten €6,10 en gratis bij bestellingen boven de €100,-.

Veelgestelde vragen over prijzen en betalingen

Kan ik ook achteraf of gespreid betalen?

Ja, via Klarna. Dit kan wel extra kosten met zich meebrengen.

Welke workshops zijn er?

Je vindt meer informatie over de workshops op deze workshop pagina.

Wat is de prijs voor behandelingen?

De prijzen voor de healings en intentie sessies vind je op de webpagina’s: hier voor healings en hier voor 1 op 1 intentie zetten.

Veelgestelde vragen over retourneren

Hoe kan ik producten retourneren?

Ongebruikte en niet gepersonaliseerde bestelling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Bekijk hier ons retourbeleid.

Binnen welke termijn kan ik een product retourneren?

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst. Bekijk hier ons retourbeleid.

Hoeveel kost het om een product te retourneren?

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier ons retourbeleid.

Wanneer mag ik een product nog retourneren?

Je dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product bekijken, maar het uitgangspunt is dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat je in een fysieke winkel zou kunnen. Voor de exacte eisen: bekijk hier ons retourbeleid.

Veelgestelde vragen over intentiekaarsen

Hoe lang branden de kaarsen?

Dit is per soort kaars verschillend en heel erg afhankelijk van hoe je de kaars gebruikt.

Kan ik de stenen in de kaarsen nog gebruiken?

Voor het aansteken zorg ik ervoor dat de kleine edelsteentjes niet in de vlam zitten. Deze dompelen dan onder wanneer de wax smelt en worden zo beschermd van de vlam. Wanneer de kaars op is kan je de steentjes wassen en bewaren of terug aan de aarde geven.

De grote edelstenen, zoals bij de Deluxe collectie, haal je eruit bij de eerste keer aansteken, als de wax waarin ze vast zitten is gesmolten. Dan leg je ze daarna gewoon bij de kaars, maar niet meer erin. Als hij op is, geef ze dan ook een mooi plekje in huis, draag ze bij je of geef ze terug aan de aarde.

Branden de kruiden mee?

De kruiden kunnen ook mee branden. Dit heeft zo ieder een eigen spirituele werkingen, net als bijvoorbeeld het smudgen van salie of ceder. Maar houd dit dus wel altijd in de gaten. Laat nooit de kaars alleen achter.

Veelgestelde vragen over Reiki cursussen

Wat zijn de voordelen van Reiki?
 • Meer rust in je lichaam en geest
 • Meer zelfliefde, liefde voor je omgeving en voor het leven
 • Betere gezondheid
 • Verhoogd welzijn
 • Een stevige verbinding met de levensenergie
 • Betere aarding en bescherming van je eigen energie
 • Verbeterde intuïtie
 • Ondersteuning van en verdieping voor jouw zelfontwikkeling
Wat is het verschil tussen Reiki I, II en III?

Bij Reiki I wordt je kruin het eerste stukje geopend, hierna kun je jezelf en je naasten helen door ze te behandelen met de Reiki energie. Ook kinderen en huisdieren hebben ook veel baat bij het ontvangen van de Reiki energie. De energie stroomt nu nog niet op het allersterkst, zodat je kunt wennen aan de energie en ervaring op kunt doen.

Reiki II volgt daarop en gaat een laagje dieper. Je kruin wordt weer een stukje verder geopend en de energie zal sterker gaan stromen. Na een paar maanden, genoeg ervaring en vertrouwen in de energie zou je een eigen Reiki praktijk kunnen openen op mensen te gaan behandelen. Tussen Reiki I en II moeten minimaal 3 maanden zitten.

Bij Reiki III of de ‘mastergraad’ wordt je kruin maximaal geopend. Reiki 3 wordt tegenwoordig vaak verdeeld in Reiki 3A en 3B. Na Reiki 3A heb je wel toegang tot de optimale en sterkste energiestroom voor jezelf en anderen, maar je kan hiermee nog niet andere mensen inwijden om ook Reiki te kunnen toepassen. Als je graag Reiki cursussen wil gaan geven en anderen mensen wil gaan inwijden, kun je voor je Reiki 3B gaan. Dit is een Reiki trainer opleiding, zoals ik heb gedaan. Dit bestaat doorgaans uit meerdere stagedagen en 1 op 1 gesprekken om jou helemaal klaar te stomen tot Reiki trainer.

Kan ik ook kinderen of huisdieren helen met Reiki?

Jazeker, naast jezelf en je naasten kun je na de Reiki cursussen jouw huisdieren of kinderen ondersteunen door ze te behandelen met Reiki energie.

Voor wie is de Reiki cursus? Hoe weet ik of Reiki iets voor mij is?

Reiki is voor jou wanneer je er klaar voor bent om in je eigen kracht te komen staan, om thuis te komen bij jezelf. Het kan ontzettend waardevol zijn als je graag jezelf of anderen zou willen ondersteunen in het genezingsproces, groei en ontwikkeling. Heb je behoefte aan meer rust, een betere energiehuishouding, vertrouwen op jezelf en het leven? Dan is Reiki iets voor jou!

Word je met de Reiki cursus een Reiki docent?

Nee, na deze cursus ben je geen Reiki docent, maar kan je wel jezelf of je naasten helen. Als je nog meer verdieping zoekt, kun je een Reiki trainer opleiding doen, zoals ik heb gedaan. Dan kun jij andere mensen inwijden om ook Reiki te leren gebruiken.

Wat kan ik na de Reiki cursus?

Na de Reiki cursus…

 • Sta je meer in verbinding met jezelf en het leven
 • Verbetert je intuïtie en kan je hier makkelijker naar luisteren
 • Kan je het zelfhelend vermogen activeren van jouw lichaam en die van anderen
 • Sta je sterker in je energie en neem je niet meer zo snel energie van anderen over
 • Ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen heling en groei
Ik heb een voedselallergie of volg een dieet. Wordt hier rekening mee gehouden?

Zeker! De lunch is veganistisch, dus veganisten, vegetariërs en mensen die geen ei of melk/lactose mogen, hoeven verder niks door te geven. Als je andere dieetwensen hebt zoals glutenvrij eten of een voedselallergie, kun je dit bij het plaatsen van de bestelling aangeven en dan houden we daar rekening mee.

Wat als ik de cursus doe, maar het daarna gewoon niet lukt?

Ik weet dat veel mensen twijfelen of ze wel Reiki zouden kunnen, maar dat is niet nodig! Ik hoor vaak dat mensen denken: “zal je zien, lukt het bij iedereen, behalve bij mij.” Maar niets is minder waar. Ook bij de sceptici onder ons lukt de inwijding en kan je de energie toepassen. Echt iedereen kan Reiki! Je gaat bij mij niet de deur uit tot ik zeker weet dat de energie goed kan stromen. Dus laat de twijfel los, geloof in jezelf en het universum, want ook jij kan het.

Kan ik Reiki II doen als ik Reiki I niet heb gedaan?

Nee, Reiki I is de basis en dient daarom gevolgd te worden voorafgaand aan Reiki II.

Bied je ook Reiki III cursussen aan?

Nee, op dit moment bied ik alleen Reiki I en Reiki II cursussen aan.

Wat als ik boek maar onverhoopt af moet zeggen? Krijg ik dan mijn geld terug?

Voorwaarden voor annuleren of verplaatsen van een cursusdag kun je de algemene voorwaarden bekijken: https://www.daphnerose.nl/algemene-voorwaarden/

Is de Reiki cursus alleen voor vrouwen of zijn mannen ook welkom?

De cursussen zijn inclusief, dus iedereen is welkom!

Wat moet ik meenemen naar de Reiki cursus?

Vooral jezelf! Je bent welkom, gewoon zoals je bent en hoe je je deze dag ook voelt! Het is fijn om lekker comfortabele kleding aan te doen. Je gaat vandaag ook al een behandeling aan elkaar geven, hiervoor zijn kussentjes en kleedjes zijn aanwezig. Mocht je het snel koud krijgen, dan kun je pantoffels en/of warme sokken meenemen. Ook is het fijn om in je laagjes te kleden, want door te werken met energie kan je soms nogal wisselen in temperatuur. Het is dus fijn als je gemakkelijk iets aan of uit kan trekken wanneer je het koud of warm krijgt.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency