Reiki 3A mastergraad cursus

 

“Reiki is een holistische geneeswijze die het zelfhelend vermogen ondersteunt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.”

energy healing Daphne Rose

De Reiki 3A cursus is voor jou als je:

 • Reiki eerste en tweede graad succesvol hebt afgerond en ruim geïntegreerd hebt in je leven
 • toegang wil tot de optimale stroom van  Reiki energie
 • weer een stapje verder en dieper wil gaan voor jouw persoonlijke, mentale, emotionele, mentale en spirituele ontwikkeling.
 • nog beter in contact wil staan met de bron, jezelf en het leven
 • jouw intuïtie nog meer wil versterken
 • wil werken op holistisch niveau

Wat is Reiki?

Reiki is een holistische helingsmethode. Reiki is het doorgeven van universele levensenergie door middel van handopleggingen. Alles bestaat in essentie uit deze levensenergie. Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en werkt op alle lagen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak.

Bij een Reiki inwijding worden je kruin en energiebanen geopend, zodat je contact kunt maken met de onuitputtelijke bron en een kanaal kunt zijn om deze energie door te geven – voor jezelf of anderen.

Reiki bestaat uit in 3 verschillende graden: deerste, tweede en derde graad.

Na de eerste graad Reiki kun je jezelf en je naasten helen, zodat je kunt wennen aan de energie en ervaring op kunt doen. Reiki is ook al heel fijn voor kinderen en huisdieren.

De tweede graad Reiki volgt daarop en hierbij wordt je kruin iets verder geopend en wordt de energiestroom versterkt. Na voldoende ervaring met de energie zou je ook een praktijk kunnen beginnen om andere te behandelen. Tussen Reiki I en II moeten minimaal 3 maanden zitten zodat je systeem is gewend voordat je de energie versterkt.

Bij de derde graad of de ‘mastergraad’ wordt je kruin maximaal geopend. De Reiki energie stroomt nu op het sterkst. Reiki 3 wordt tegenwoordig vaak verdeeld in Reiki 3A en 3B. Na Reiki 3A heb je wel toegang tot de optimale en sterkste energiestroom voor jezelf en anderen, maar je kan hiermee geen cursussen geven waarbij je andere mensen kan inwijden om ook Reiki te kunnen toepassen.

Als je graag Reiki cursussen wil gaan geven en anderen mensen wil gaan inwijden, kun je voor je Reiki 3B gaan. Dit is een Reiki trainer opleiding, zoals ik heb gedaan. Dit bestaat doorgaans uit meerdere stagedagen en 1 op 1 gesprekken om jou helemaal klaar te stomen tot Reiki trainer.

Indeling cursus-dag Reiki 3A

We zijn deze dag met maximaal 4 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Deze dag start om 9:30 en eindigt rond 15:00 uur.

We beginnen de dag met een begeleide meditatie om even tot onszelf te komen en het helende krachtveld te openen. Daarna volgt een kennismaking, bespreken we hoe jouw Reiki reis tot nu toe voor je is gegaan en trekken we intuïtief een daily kaartje met de vraag wat deze dag jou mag brengen.

Ik vind het fijn dat je, voordat de inwijng plaats vindt, je weet waarvoor en hoe je wordt ingewijd. we nemen dus de tijd om dit te bespreken en er is genoeg ruimte voor al je vragen.

Je ontvangt vandaag de laatste inwijding. tijdens de inwijding wordt je kruin en energiebanen maximaal geopend en stoomt de Reiki energie optimaal. Ook wordt je vandaag ingewijd voor het master symbool en bespreken we hoe je deze kan inzetten.

De lunch die volgt is veganistisch. Als je andere dieetwensen hebt zoals glutenvrij eten of een voedselallergie, kun je dit bij het boeken van je plek, aangeven en dan houden we daar rekening mee.

 

healing

Praktische informatie

Locatie: Reconnect studio, Westzaan 
Datum: zie hieronder, of vraag een privé cursus aan!
Tijden: 9:30 – 15:00 uur
Investering: € 550,- (inclusief BTW)
Betaling in termijnen mogelijk, aanvragen per mail
Inclusief: inwijding, fruit, thee, vegan lunch, cursusboekje, certificaat
Maximaal 4 deelnemers per cursusdag

Na Reiki 3A…

 • Zijn je kruin en energie banan maximaal geopend
 • Kan de Reiki energie optimaal stromen
 • Kan je alle Reiki symbolen toepassen tijdens behandelingen
 • wordt je intuïtie nog meer versterkt
 • Werk je holistisch en kan je voor jezelf en anderen het zelfhelend vermogen activeren en ondersteunen op alle lagen
 • voel je je nog sterker verbonden met jezelf, de bron en het leven
 • Sta je nog sterker in je eigen energie

  Reiki 3A cursusdata

  13 mei 2024

  Datum: maandag 13 mei
  Tijd: 10:00 – 15:00 uur
  Investering: €550,-
  Locatie: Reconnect studio, Westzaan

  Vraag een privé cursus aan

  Je mag altijd contact opnemen om een afspraak te maken voor een 1-op-1 cursusdag.

  De investering in deze dag blijft hetzelfde.

  Ervaringen van anderen

  Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Van te voren dacht ik eerlijk gezegd wat een jonge vrouw en al zoveel kennis, hoe geeft ze dan deze cursussen?! Maar twijfel is nergens voor nodig! Daphne draagt de groep met gemak met haar open, eerlijke houding en grote hart. Ze stelt zich op een fijne manier op en maakt ruimte en tijd voor alle vragen en heeft ontzettend veel kennis. Nogmaals dankjewel Daphne!

  – Laura

  Bedankt voor de mooie ervaring

   

  Daphne Rose ik wil je bedanken voor de mooie ervaring. Er hing een liefdevolle, veilige en ontspannen sfeer. Je hebt alles goed uitgelegd en ervoor gezorgd dat we allemaal op ons gemak waren. Het was een magische ervaring. Ik ga aan de slag met alle handvaten die ik van jou heb meegekregen. Bedankt voor alles.

  – Saskia

  Wat ooit begon met het bestellen van één auraspray, werd het bestellen van ongeveer de gehele lijn aan aurasprays (voor mezelf en het werk met mijn klanten). Een tijd later heb ik deelgenomen aan een retreat-dag en volgde een samenwerking voor gepersonaliseerde auraspray voor mijn groepsprogramma.

  Het meest recent heb ik heel bewust de keuze gemaakt mijn Reiki opleiding bij haar te doen. Ik rijd gemiddeld 4-6 uur (heen en terug) voor Daphne, omdat ik haar zo’n fijn en puur mens vind.

  De wijze waarop ze in haar spiritualiteit staat is een feest van herkenning voor me alsook de visie “Ik ben niet jouw Redder, jij mag je eigen Redder zijn”. Ik kijk telkens weer uit naar de zorgvuldigheid en integriteit waarmee ze haar evenementen organiseert. True energy & matter mastery.

  – Iefke

  Daphne Rose is altijd al gevoelig geweest voor energie en het is altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. Daphne Rose heeft de laatste jaren onwijs veel tijd geïnvesteerd in persoonlijke en spirituele ontwikkeling en gelooft dat dit een grote bijdrage kan leveren aan een gelukkig leven.

  Daphne Rose gelooft in eigen kracht en de
  verantwoordelijkheid nemen voor je eigen heling. Haar wens is dat iedereen in staat is in om zijn of haar eigen kracht te kunnen staan en iedereen een gezond en gelukkig leven voor zichzelf kan creëren.

  Veelgestelde vragen

  Hoe weet ik of ik klaar ben voor mijn 3A / mastergraad inwijding?

  Je bent klaar voor je mastergraad inwijding als je minimaal al een jaar bezig bent met Reiki. Als Reiki een mooi onderdeel van je leven is geworden.

  Als je de tijd hebt genomen om door je persoonlijke lessen heen te bewegen en je Reiki 1 en 2 ook echt hebt geintegreerd in je leven en regelmatig behandelingen hebt gegeven.

  Als je graag volwaardig Reiki behandelaar wil worden, tijd wil toewijden aan je eigen processen zodat je andere vanuit een pure plek kan helpen en veel ervaring op wil doen met behandelen, dan raad ik je aan om mee te doen met the self healers club. Dit is een jaaropleiding waarbij de 3A inwijding zit inbegrepen. Na deze opleiding ben  je er helemaal klaar voor om, niet alleen jezelf, maar ook anderen vanuit hun eigen kracht te begeleiden.

  Ik heb Reiki 1 en 2 bij iemand anders gevolgd, kan ik dan bij jou Reiki 3 doen?

  Ja dat kan. Als jij een Reiki 1 en 2 certificaat hebt en je bent al minimaal een jaar dagelijks bezig met Reiki ben je super welkom.

  Het belangrijkste vind ik dat Reiki een mooi onderdeel van je leven is geworden en je de tijd hebt genomen om de eerste twee graden te integreren voordat je voor je mastergraad inwijding komt.

  Er zit geen datum bij die mij uitkomt, komen er nog meer data beschikbaar?

  De Reiki 3A cursus geef ik ook 1-op-1.
  Als er geen datum voor je tussenstaat, mag je contact met mij opnemen om de cursusdag in te plannen.

  Meld je aan!

  Hoe fijn is het om volledig verantwoordleijkheid te kunnen nemen voor jouw eigen gezondheid en welzijn. Om jezelf en anderen holistisch te kunnen helen, op alle lagen.

  daphne rose healing

  Bewust leven met Daphne Rose

  Copyright © 2024Denkfabriek Agency