Algemene voorwaarden

Retourneren

Wanneer uw bestelling niet naar wens is, mag u deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Neem hierover zo spoedig mogelijk contact op via het contactformulier.

 

retourneren is uitsluitend mogelijk wanneer het product niet gepersonaliseerd is, nog niet gebruikt is en goed in originele verpakking wordt terug gestuurd.

Gepersonaliseerde items zijn NIET retoureerbaar.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant zelf.

Candles by Daphne Rose zal binnen 5 dagen na het ontvangen van het retour het aankoopbedrag terugbetalen.

 

Mocht u kiezen voor het ruilen voor een ander product, dient het , wanneer nodig, prijsverschil en de verzendkosten betaald te worden door de klant.  Wanneer dit bedrag en de retour in goede orde zijn ontvangen, zal het nieuwgekozen product verstuurd worden.

 

Candles by Daphne Rose behoudt het recht om een retourzending te weigeren of om niet het volledige retour bedrag terug te betalen wanneer het erop lijkt dat het product toch gebruikt is of wanneer het product schade heeft opgelopen tijdens de retourzending.

 

Betaalverplichting

Wanneer u een bestelling plaats en op de knop “koop nu” klikt, gaat u een betaalverplichting aan.

Wanneer u kiest voor vooraf overmaken: Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen.

Wanneer u een bestelling plaatst via de mail: Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen.

 

Verzendtijd

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden tenzij anders wordt aangegeven op de website, bijvoorbeeld op de product pagina of in de omschrijving.

Wanneer u producten besteld die niet op voorraad zijn, kan de verwerkingstijd oplopen tot 2 weken.

 

Klachten

Klachten over producten kunt u per mail indienen. Stuur altijd een foto mee van uw klacht waar mogelijk. Wij streven ernaar binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen over een redelijke oplossing.

 

Annuleren

Wanneer een bestelling nog niet ingepakt of verzonden is kunt u deze nog annuleren. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag naar u terugstorten.

 

Workshops & 1 daagse retreats

Bij aanschaf van een workshop en/of retreat gaat u een betaal verplichting aan. 

Mocht de workshop datum onverwacht niet uitkomen, en er staan nog meer dezelfde workshops op de planning, mag u de workshop, in overeenstemming (afhankelijk van beschikbaarheid), kosteloos verplaatsen.

Mocht u onverwacht toch niet mee willen doen met de workshop en/of retreat, dan mag je deze annuleren met de volgende voorwaarden:

  • U annuleert minimaal 4 weken voor de workshop en/of retreat datum, u krijgt het gehele bedrag terug min de administratie en service kosten van €40,-
  • u annuleert binnen de 4 weken voor de workshop en/of retreat dag, u ontvangt 50% van het aankoopbedrag retour.

Wanneer u een online workshop wil annuleren, dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Ik krijg de opgestuurde materialen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele ongeopende verpakkingen retour.
  • Na het beoordelen of dit in orde is, ontvangt u het betaalde bedrag terug min de administratie en service kosten van €40,-

 

Garantie

Candles by Daphne Rose levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Mocht er hier iets mis zijn gegaan, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Uitsluitingen bij kaarsen hierop zijn: kleurverschillen, wit uitgeslagen producten, of afzet / vlekken tegen het glas.

Omdat alle kaarsen met de hand worden gemaakt, kunnen kaarsen altijd afwijken van de foto’s op de website.

Omdat Candles by Daphne Rose natuurlijke koolzaad was gebruikt zonder chemische toevoegingen om het voor het oog aantrekkelijk te houden, beweegt de wax, net als elk ander natuurproduct, mee met het weer. Zo kan het zo zijn dat de wax opzet tegen het glas of juist ervan af krimpt.  

Ook kan de kaars door hitte gaan”zweten” de etherische olie zou dan wit kunnen uitslaan, echter gaat de kwaliteit van de geur hierdoor niet achteruit.

Dit is dus ook geheel afhankelijk van de omstandigheden van de opslag en transport.

Wanneer de klant het niet mooi vindt om deze “vlekken” door het glas te zien, adviseert Candles by Daphne Rose om een kaars aan te schaffen uit de frankie of Deluxe collectie met gecoate glazen.

 

Korting

U kunt eventuele kortingscodes invoeren bij het afrekenen.

Verschillende kortingscodes en/of acties kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Kortingen gelden nooit op waxine lichtjes of waxmelt samples.

kortingen werken niet met terugwerkende kracht. 

 

Beschreven werking van de producten:

De werking van de producten is geheel afhankelijk van de gebruiker. 

Candles by Daphne Rose is overtuigd van de helende werking van aromatherapie, edelstenen en kruiden. Echter kan Candles by Daphne Rose niet aansprakelijk worden gehouden mocht dit door de consument niet zo worden ervaren. De omschrijvingen zijn intuïtief een vanuit een geloofsovertuiging geschreven. candles by Daphne Rose garandeert de omschreven werking dus niet. De consument dient zelf verantwoordelijk met de producten om te gaan.

 

Privacy

Candles by Daphne Rose gebruikt de klantgegevens uitsluitend voor het verwerken van bestellingen en het nagaan of de bestelling juist is verlopen. Voor het versturen van pakketten voert Candles by Daphne Rose de naam, email, telefoonnummer(optioneel) en bezorgadres van de klant in bij de desbetreffende pakketdienst.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2023Denkfabriek Agency