Workshops

Tijdens de workshops maak je een product, maar het gaat om zo veel meer dan het eindproduct.

Zie het eerder als een soort mini retreat waarin je stappen maakt om jouw dromen te verwezenlijken. In mijn workshops focus ik op het proces. Ik geloof dat deze spirituele maar toegankelijke workshops kunnen helpen om te verbinden, helen en te transformeren om zo bij te dragen aan het realiseren van jouw droomleven.

Voor wie zijn de workshops?

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, maar is dat iets wat je elke keer maar onderaan je lijstje zet? Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met spiritualiteit? 

Dan nodig ik je van harte uit om eens een workshop bij te wonen. De workshops gaan gepaard met meditatie, visualisatie, intenties zetten en verbinding maken. Iedereen kan een fijn, gezond en gelukkig leven leiden en ik ben dankbaar dat mijn workshops hieraan kunnen bijdragen.

Waarom zou je meedoen aan een workshop?

Samen kunnen we meer bereiken. We delen gevoelens, intenties en ervaringen in een open, fijne en veilige omgeving. We maken verbinding met onszelf en de mooie mensen om ons heen. We steunen en helpen elkaar.

Het fijne aan de workshops is dat het product helemaal gepersonaliseerd is. Doordat we het hele proces samen doorlopen, is het eindproduct volledig afgestemd op wat jij nodig hebt en waar jij hulp bij nodig hebt. We kijken wat jouw intenties zijn en hoe we elkaar kunnen helpen. We bespreken wat jij kan doen om deze intenties waar te maken, zodat jij jouw droomleven kunt verwezenlijken. Je maakt alles zelf (onder virtuele begeleiding), waardoor je je nóg meer verbonden voelt met jouw product

 

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency