Retreats, cirkels, workshops

Retreats

Maak tijdens de retreats echt even tijd en ruimte voor jezelf. Ik organiseer één daagse, weekend en week retreats in Nederland en in het buitenland. Een retreat is echt het een prachtig cadeau aan jezelf. De thema’s van de retreats verschillen en kan je terug vinden via de knop hieronder.

(Re)Connect cirkels

Heb je behoefte om echt even tijd voor jezelf te maken op een super laagdrempelige manier? Tijdens deze cirkels staat het (her)verbinden met jezelf, je binnenwereld, het leven en de mensen om je heen centraal.

Je bent welkom, precies zoals je bent en hoe je je deze dag ook voelt. Alles mag er zijn.

we besteden tijd aan jouw heelheid, wat er in jou speeld, waar je behoefte aan hebt, het verbinden met joue innerlijke essentie en rust met behulp van meditatie / visualisatie, intuïtie training, reflectie, journaling, sharing, groepshealing

De cirkels duren +/- 3 uur en kosten €22

Workshops

De workshops variëren tussen informatieve en praktische en online en live workshops. Zo geef ik bijvoorbeeld workshops waarbij je jouw eigen intentiekaars kan maken en workshops over het gebruiken van edelstenen en basiskennis over de chakra’s.

True start

True start is een online programma voor het starten van een nieuw levenshoofdstuk. Je krijgt 7 dagen elke ochtend een mail in je inbox met een videao met meditatie, reflectie en/of healing.

Het is gefocust op het verbindne met je ware essentie en jouw natuurlijke staat van zijn. Alles is goed. Begin in het huidige moment

1 op 1 intenties zetten

Leven vanuit je intuïtie en zielsverlangen is één van de lastigste dingen om te doen. Ons verlangen en gedrag zit niet altijd op één lijn waardoor we niet altijd uitkomsten krijgen die ons voldoening geven in onze ware kern.

Even zonder alle laagjes en verlangens uit het hoofd, waar heb je nu ECHT behoefte aan?

Tijdens deze 4 uur durende sessie begeleid ik jou naar je kern en brengen wij jouw verlangen in beeld. We onderzoeken oordeelloos en in liefde jouw beperkende gedachten, overtuigingen en gedrag.

We zetten krachtige intenties die jou verder op weg kunnen gaan helpen.

De sessie is inclusief cacao ceremonie, meditatie/visualisatie, Reiki behandeling / energy healing en self-care goodiebeg

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency