Spirituele diensten

Retreats

Elk retreat is anders. Ik geef één daagse, weekend en week retreats. De exacte invulling verschilt per keer. Wat kenmerkend is aan de retreats is de veilige ruimte voor heling, transformatie en groei. We maken een diepe reis naar binnen en nemen de tijd om te verbinden met je ware essentie. Er staat een krachtige energieveld, er is altijd een fijn groepsverband en je ontvangt praktische tools om thuis verder mee aan de slag te kunnen.

The Self Healers Club

The Self Healers Club is een 8 maanden groeps programma met 8 live dagen. De focus ligt op je kracht terug claimen en je eigen healer worden.

Reiki Cursus

Reiki is een holistische geneeswijze die het zelfhelendvermogen ondersteunt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak.

Energy healings

Bij energy healings geef ik universele energie door. Deze energie zal zijn weg vinden door jouw lichaam en manieren vinden om jouw eigen kracht, innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen te activeren of te versterken.

1 op 1 intenties zetten

Aan het einde van de middag weet je wat je wilt en ben jij klaar om vanuit jouw hart en naar jouw eigen waarheid te gaan leven. Je bent dan niet langer stuurloos en hebt richting.

Workshops

 Ik geloof dat deze spirituele maar toegankelijke workshops kunnen helpen om te verbinden, helen en te transformeren om zo bij te dragen aan het realiseren van jouw droomleven.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2023Denkfabriek Agency