Energy healings

 

Ik geloof dat iedereen een fijn, gelukkig en gezond leven kan leiden, maar dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt.

Met energy healings help ik jou om de controle over je leven terug te krijgen.  Of je nu fysieke of mentale pijn hebt, je alleen voelt, gewoon niet zo lekker in je vel zit, rusteloos bent of je stuurloos voelt, energy healings helpen jou om weer verliefd te worden op jezelf en het leven.

Voor wie zijn energy healings?

Zit je wel eens niet zo lekker in je vel, maar weet je niet zo goed waar dat vandaan komt? Voel je je fysiek of geestelijk moe? Verlang je naar meer energie in je leven? Voel je je onbegrepen door de mensen om je heen? Wil je jezelf niet langer wegcijferen en gewoon je mooiste leven kunnen leven? Ben je soms alle hoop kwijt? Ik geloof dat het lichaam van nature in balans is en help jou graag weer in balans te komen door middel van energy healings op locatie of op afstand. 

Wat zijn energy healings?

Bij energy healings geef ik universele energie door. Dat klinkt misschien gecompliceerd maar het komt er simpelweg op neer dat ik verbinding maak met de bron, waar alle onuitputtelijke, universele levensenergie zit. Ik ben de doorgang om deze energie van de bron aan jou door te geven.

Deze energie zal zijn weg vinden door jouw lichaam – het fysieke, mentale en spirituele lichaam. Deze energie kan gestuurd worden om blokkades op te lossen in jouw chakra’s, om je aura op te schonen of om jouw lichaam te ontdoen van energie die jij niet meer nodig hebt. Het enige wat de energie doet is manieren vinden om jouw eigen kracht, innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen te activeren of te versterken.

Soms voel je direct verschil. Soms komt er zo veel los dat er eerst meer naar boven komt voordat je je beter voelt. Iedereen is uniek dus dit verschilt per persoon. De energie weet precies wat het moet doen en waar het heen moet gaan. Jij hoeft alleen maar open te staan om te ontvangen.

healing

Hoe gaat energy healing in zijn werk?

Als je hebt besloten dat je een energy healing wilt doen, beginnen we met een intakegesprek. Deze plannen we in via Zoom, Microsoft Teams of Skype. Hier kan jij uitleggen waar je graag hulp bij wilt krijgen en kijk ik wat ik voor jou kan doen. In dit kennismakingsgesprek kunnen we meteen kijken of we een klik hebben. Ik vind het belangrijk dat het voor jou goed voelt om een behandeling van mij te ontvangen.

Voelt het helemaal goed en wil je niet langer in die pijn zitten? Dan kunnen we de afspraak inplannen. Je hebt hier drie mogelijkheden:

 

 

01.

Jij komt naar mij toe voor de behandeling

02.

Ik kom naar jou toe voor de behandeling

03.

Jij ontvangt een behandeling op afstand

Wanneer is een energy healing geschikt?

Er zijn onwijs veel dingen waar een healing mee kan helpen. Een paar voorbeelden zijn:

 • Hooggevoeligheid
 • Oververmoeidheid/chronische vermoeidheid
 • Prikkelverwerking
 • Lichamelijke pijn
 • Emotionele pijn
 • Angst
 • Behoefte aan een bewuster leven
 • Doorbreken van patronen
 • Doorbreken van blokkades 
 • Beter aarden
 • Innerlijk kindwerk
 • Geboortetrauma
 • Helen van karmisch banden
 • Rustiger hoofd
 • Spijsverteringsproblemen
 • Migraine
 • Besluiteloosheid
 • Leren vertrouwen op je intuïtie
 • Leren jouw eigen energie te beschermen en te behouden
 • Spirituele groei
 • Verbinden met hogere jezelf/ziel/centrum/atman

Waarom zou je een energy healing bij mij doen?

Mijn hele leven ben ik gevoelig geweest voor energie. Van nature staat mijn aura open en kan ik de energie van andere mensen goed aanvoelen.

In de afgelopen jaren heb ik dit steeds meer omarmd. Op het moment dat ik er mee om leerde gaan, werd het voor mij heel mooi. Ik heb geleerd dit om te zetten zodat ik andere mensen kan begeleiden naar een mooier, gezonder en gelukkiger leven.

Oprecht, uitgebreid en aandachtig contact staat bij mij centraal. Ik vind het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt bij mij wanneer ik jou een energy healing geef. Stel je ervoor open en laat mij jou helpen, zodat jij een fijn, gezond en gelukkig leven kunt creëren.

 

header-veiligheid

Behandeling bij jou aan huis

Zit je wel eens niet zo lekker in je vel, maar weet je niet zo goed waar dat vandaan komt? Voel je je fysiek of geestelijk moe Verlang je naar meer energie in je leven Voel je je onbegrepen door de mensen om je heen? Ik geloof dat iedereen een fijn, gelukkig en gezond leven kan leiden, maar dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt. Met energy healings help ik jou om de controle over je leven terug te krijgen.

Tijdens een behandeling aan huis kom ik met mijn behandeltafel naar jou toe om een energy healing te doen in omgeving die voor jou vertrouwd voelt. In een vertrouwelijke omgeving kan jouw systeem makkelijker ontspannen en kan de healing vaak nog dieper doorwerken.

header

Behandeling bij mij op locatie

Voel je je onbegrepen door de mensen om je heen? Wil je jezelf niet langer wegcijferen en gewoon je mooiste leven kunnen leven?

Voel je je fysiek of geestelijk moe? Verlang je naar meer energie in je leven?

Ik geloof dat iedereen een fijn, gelukkig en gezond leven kan leiden, maar dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt. Met energy healings help ik jou om de controle over je leven terug te krijgen.

header-veiligheid

Bekijk behandeling op afstand

Verlang je naar meer energie in je leven?

Ben je soms alle hoop kwijt? Wil je jezelf niet langer wegcijferen en gewoon je mooiste leven kunnen leven?

Zit je wel eens niet zo lekker in je vel, maar weet je niet zo goed waar dat vandaan komt?

Ik geloof dat iedereen een fijn, gelukkig en gezond leven kan leiden, maar dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt. Met energy healings help ik jou om de controle over je leven terug te krijgen.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2023Denkfabriek Agency