Retreats

Wil je graag intenties zetten, maar weet je niet hoe? Vind je het moeilijk om een routine te maken voor jezelf?

Heb je het idee dat je meer uit het leven kunt halen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ben jij klaar om het allerbeste uit jezelf te halen? Heb je behoefte aan handvatten om zelf aan de slag te gaan? Wil jij een fijn, gezond en gelukkig leven leiden? Dan verwelkom ik je met open armen op een van de retreats!

Retreats sessies

Vaak is de energie tijdens reguliere retreats hoog, maar zakt dat gauw af wanneer je weer thuis bent. Je valt dan in een gat en bent na een paar weken weer terug bij af. Ik doe dat anders en zorg dat je echt de tools hebt om thuis aan de slag te gaan. Het is dus geen rustige vakantie, maar je gaat een deep dive maken. En het wordt magisch.

Hoe zien de retreats eruit?

Elk retreat is anders. De exacte invulling verschilt per keer. Wat kenmerkend is aan de retreats is het groepsverband en de praktische tools. We zijn in een groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen. Zo helen en transformeren we, omdat we door elkaar gedragen worden en inzien dat we eigenlijk veel overlappende vlakken hebben. Dit maakt genezen en groeien makkelijker. Verder biedt het retreat jou tools om zelf aan de slag te gaan na het retreat, in plaats van dat het alleen die ene dag, weekend of week is. 

We maken een diepe reis naar binnen en bespreken veel zelfreflectie vragen. Zoals bij al mijn producten en diensten staat intenties zetten centraal. Tijdens de retreats vinden we het belangrijk dat er een balans is tussen inspanning en rust. Bij het intenties zetten leggen we eerst de nadruk op de achterliggende gedachte. Wat zijn intenties en waarom zou je intenties zetten? Hier gaan we vervolgens samen mee aan de slag.

Ook de andere activiteiten en daginvullingen hebben als doel om jou te ondersteunen om jouw droomleven te realiseren. Denk aan energy healings, meditatie, yoga of cacao ceremonies. Met deze spirituele activiteiten wil ik jou ondersteuning bieden zodat jij je fijnste, gezondste en gelukkigste leven kan creëren dat je je voor kunt stellen.

 

Review

Lieve Daphne Rose,

Ontzettend bedankt voor de prachtige dag.

Wat zet jij een mooi veld neer, waar het veilig voelt en waar alles mag zijn. 💚

Het voelt enorm vertrouwd ook in jouw aanwezigheid. Je bent een heel leuk, wijs, fijn en gezellig mens! De verbondenheid met de groep, jouw wijsheid en de manier waarop jij ieders proces liet ontstaan en faciliteerde voelde gewoon heel oprecht en zuiver. Ik dank je voor alle tijd en energie die jij in deze dag gestoken hebt, maar ook voor je humor, hulp en hapjes. Magisch!

De hele ervaring vanaf de openingsmeditatie tot aan het afscheid, alles was zo krachtig.

Dank je wel voor jou en het faciliteren.

Liefs, Nathalie

Waarom zou je mee gaan op een van mijn retreats?

  • Je weet precies wat jou te doen staat als je thuis bent
  • We doen het samen: we werken in groepsverband, zodat we elkaar kunnen dragen en steunen
  • Je krijgt de tools om zelf aan de slag te kunnen gaan
  • Het is een unieke ervaring en een cadeautje aan jezelf

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency