1-op-1 intentie zetten

Weet je niet zo goed wat je wilt?

Heb je onbeantwoorde vragen?

Vind je het moeilijk om doelen te stellen?

Tijdens de 1 op 1 intenties zetten sessies gaan wij aan de slag om jouw droomleven te visualiseren. Ook gaan we concrete plannen maken en stappen te zetten om hier naartoe te werken. Want jij verdient het om een droomleven te leiden. Laat mij jou helpen en laten we samen intenties zetten.

Aan het einde van de middag weet je wat je wilt en ben jij klaar om vanuit jouw hart en naar jouw eigen waarheid te gaan leven. Je bent dan niet langer stuurloos en hebt richting. Het draait de hele middag om jou.

Wat betekent het om intenties te zetten?

Ik wil ondersteuning bieden die jou kan helpen om dichter bij je ware zelf te komen. Ik kan jou helpen om tot jouw kern te komen – jouw centrum of ziel. Samen kijken wij wat jouw dharma is (zielsverlangen of soul purpose).

Wil je meer weten over intenties zetten? Op de diensten pagina leggen we uitgebreid uit wat het precies is, wanneer het geschikt is, hoe zo’n sessie eruit ziet en waarom wij samen intenties zouden zetten.

 

praktische details

Locatie: Reconnect studio, Westzaan

De sessie duurt +/-4 uur.

De 1 op 1 sessies vinden plaats bij mij op locatie of bij jou. Ik reken €0,19 per kilometer bij deze behandeling op locatie. Wanneer de locatie langer dan 15 minuten rijden is vanaf Ijmuiden, vraag ik ook reistijdvergoeding.

Jou investering om in dieper contact met jezelf te komen en krachtige intenties te zetten bedraagt €350,-

Dit is inclusief energy Healing, een cacao ceremonie en een goodiebag met producten van de website.

Neem contact op en plan je intakegesprek!

12 + 14 =

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency