Energy healings

Bekijk behandeling bij jou aan huis

Tijdens een behandeling aan huis kom ik met mijn behandeltafel naar jou toe om een energy healing te doen in omgeving die voor jou vertrouwd voelt. In een vertrouwelijke omgeving kan jouw systeem makkelijker ontspannen en kan de healing vaak nog dieper doorwerken.

Bekijk behandeling bij mij op locatie

Ik geloof dat iedereen een fijn, gelukkig en gezond leven kan leiden, maar dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt. Met energy healings help ik jou om de controle over je leven terug te krijgen.

Bekijk behandeling op afstand

Ik geloof dat iedereen een fijn, gelukkig en gezond leven kan leiden, maar dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt. Met energy healings help ik jou om de controle over je leven terug te krijgen.

Bewust leven met Daphne Rose

Copyright © 2024Denkfabriek Agency